Zakelijk

Koffie en thee zijn bijna standaard een onderdeel van een bezoek aan een museum, schouwburg of restaurant. Een kwalitatief goede kop koffie of thee kan dan ook bijdragen aan een complete en positieve afsluiting.

 

Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van koffie en thee en adviseren wij u graag over hoe u deze het beste kunt serveren. Wij kunnen uw medewerkers opleiden, zodat ze een kwalitatief goede kop koffie kunnen zetten en uw klanten kunnen informeren over de achtergronden van koffie en thee.  

Levering koffie en thee

IMG_6245-800

Bent u op zoek naar kwalitatieve koffie en thee voor uw bedrijf dan helpen wij u graag verder. Wij adviseren u graag over welke thee en koffie u het best kunt serveren aan uw klanten. Verder kunt u deze producten ook via ons inkopen. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat u de producten krijgt die bij uw bedrijf past. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Cursusaanbod

img-20161027-wa0005

Theecollege

Tijdens het theecollege leren wij u en uw medewerkers alles over de achtergronden van thee. Aan het eind van het college weet u precies hoe thee wordt verbouwd, geoogst en geproduceerd. Wij informeren u over verschillende soorten thee. De mogelijkheden om smaken toe te voegen aan thee. U komt meer te weten over wat de beste manier is om thee te zetten en hoe in verschillende delen in de wereld thee wordt gezet. 

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

img-20161027-wa0008

Koffiecollege

Tijdens het koffiecollege leren wij u en uw medewerkers alles over de achtergronden van koffie. Aan het eind van het college weet u precies hoe koffie wordt verbouwd, geoogst en geproduceerd. Wij informeren u over verschillende soorten koffie. Ook komt u meer te weten over de verschillende manieren om koffie te zetten en hoe in verschillende delen in de wereld koffie wordt gedronken. 

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

img-20161027-wa0009

Koffie cupping

Tijdens de koffie cupping gaan wij dieper in op de smaak van koffie. Tijdens deze workshop proeven wij verschillende soorten koffie en analyseren wij de verschillende smaak aspecten van koffie. Op deze manier krijgt u een beter begrip van de verschillen tussen koffie en wordt het voor u makkelijker uw klant te informeren over de koffie die u serveert. 

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

img-20161027-wa0002

Workshop koffiezetten

Wanneer uw zaak beschikt over een espresso machine, wilt u uw klanten natuurlijk ook de beste koffie kunnen serveren. Verschillende medewerkers moeten deze kwaliteit dan ook kunnen bieden.  Tijdens deze workshop leren uw medewerkers verschillende soorten koffie te zetten. Aan het eind van deze workshop kunnen uw medewerkers een constante en goed kop koffie zetten. 

Voor meer informatie neem contact met ons op.