De winkel

Sinds 2007 is de Bonte Klipper een begrip in Deventer. Wij zijn begonnen aan de Kleine Overstraat 12. In 2013 zijn wij verhuist naar een prachtig historisch pand een aantal winkels verder op nummer 49.

 

In onze winkel kunt u terecht voor heerlijke thee, koffie en bonbons. Onze hoogwaardige producten komen van over de hele wereld, maar wij hebben ook een aantal bijzondere Indonesische specialiteiten. Verder kunt u bij ons altijd terecht voor een leuk cadeau of bijzonder pakket.

 

Assortiment

thee

Thee

Door ons grote assortiment aan theesoorten die wij op voorraad hebben, is er voor ieder wat wils. Naast de traditionele zwarte thee, een ruime keuze aan  groene, witte thee, rooibos en kruideninfusies.

img-20161027-wa0008

Koffie

Wij hebben een ruim assortiment slow roasted koffie, van single origin, blended en verschillende smaakprofielen. De koffie wordt lokaal gebrand in de branderij van Mocca D'or te Zwolle. Wij kunnen de koffie vers voor u malen, zodat u ook thuis kunt genieten van onze heerlijke koffie's.  

img-20161027-wa0011

Chocolade

In onze winkel vindt u een grote diversiteit aan handgemaakte bonbons. Onze bonbons worden speciaal voor ons gemaakt door chocolatiers uit Brabant en Gelderland. Verder wordt ons assortiment tijdens speciale gelegenheden zoals kerst en pasen aangevuld met leuke bijzondere chocolade.

img-20161027-wa0012

Toebehoren

Met onze toebehoren voor koffie en thee kunt u ook thuis de heerlijkste koffie en thee zetten. De producten worden door ons zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, zodat u lange tijd kunt genieten van deze mooie producten. Ook verkopen wij handgemaakte theemutsen. Verder zijn onze toebehoren een leuke en mooie aanvulling voor een cadeaupakket.