Activiteiten

Wij bieden activiteiten voor particulieren die een feestje willen vieren of op zoek zijn naar een leuk uitje. Zo kunt u gezellig met vrienden en/of familie thee of koffie proeven en meer te weten komt over deze producten. Dit alles onder het genot van heerlijke bonbons en gebak. 

 

Ook zakelijk klanten kunnen bij ons terecht. Zo kunt u in onze achterkamer vergaderen of training organiseren. Wij bieden voor zakelijke klanten in de horeca cursussen en workshops over de achtergronden rondom thee en koffie. Verder kunnen wij uw medewerkers trainen, zodat ze een kwalitatief goede koffie kunnen zetten. 

Activiteiten Particulieren

img-20161025-wa0000

Feesten en Verjaardagen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een warme en gezellig lokatie, dan is onze winkel het juiste adres. Van koffie met gebak tot een luxe high tea waarbij uw gasten kunnen kiezen uit heerlijke zoete en hapjes. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste invulling van uw feestje.

Neem contact op voor meer informatie

IMG_1460

Markten

Wij zijn regelmatig te vinden op verschillende markten. Zo staan wij bijvoorbeeld op de Pasar Malam. Verder zijn we ook in Deventer regelmatig te vinden op verschillende lokale markten. Voor een overzicht van onze activiteiten kunt u kijken op onze Facebookpagina. 

Ga naar onze Facebookpagina

img-20161027-wa0003

High tea

Ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijke high tea. U heeft keuze uit drie verschillende high tea's. Waarbij wij hartige en zoete heerlijkheden voor u klaar maken. Voor een extra bijzondere ervaring kunt u kiezen voor onze speciale high tea Indonesia. Tijdens deze heerlijke high tea ontmoeten oost en west elkaar. Omdat we de zoete en hartige heerlijk heden vers voor u worden bereid, is het wel noodzakelijk te reserveren. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

img-20161027-wa0005

Workshops

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor vrienden en familie dan is een van onze uniek workshops misschien iets voor u. Tijdens onze workshops krijgt u meer achtergrond informatie over de productie van koffie/thee. Verder worden er natuurlijk verschillende koffie's/thee's geproeft. Dit alles gebeurt in een ontspannen en gezellige sfeer, onder het genot van heerlijke bonbons en gebak.

Nee contact met ons op voor de mogelijkheden.

Activiteiten zakelijk

img-20161025-wa0001

Vergaderingen en trainingen

In de winkel is een speciale ruimte ingericht waar u in alle rust kunt vergaderen of een training kunt organiseren. Wij zorgen er voor dat u gedurende de vergadering of training voorzien bent van koffie en thee. De ruimte is ontspannen en knus ingericht en er is plek voor maximaal 15 personen. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

img-20161027-wa0002

Workshops

 Wilt u uw klanten een kwalitatief goede kop koffie of thee voorzetten, dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij bieden verschillende cursussen zodat uw medewerkers een goede kop koffie kunnen zetten en de klant alles kunnen vertellen over de achtergronden van thee en koffie. 

Lees meer over ons complete zakelijke aanbod.